Diensten

Domotica

Dankzij domotica heeft u veel meer controle over wat er in uw woning gebeurt.

Domotica

Verlichting, ventilatie, de wasmachine, uw verwarming en nog veel meer. Uw domotica systeem gaat dit centraal sturen, vaak zonder of met minimale tussenkomst van de eigenaar.

Je verlichting automatisch uitschakelen bij het slapen gaan

Het domotica systeem helpt je energie te besparen.

Je alarm systeem bedienen van thuis of van op reis.

Met een tap of een swipe je verlichting of andere systemen aansturen

Waarom domotica

Een domotica installatie maakt wonen en thuiswerken vooral aangenamer en comfortabeler. Daarenboven bespaart het energie, en draagt op die manier bij aan een grotere duurzaamheid.  En zeker niet onbelangrijk het kan voor extra veiligheid zorgen. Zowel als je thuis bent, maar ook als de oudere kinderen alleen thuis zijn, maar zelfs ook als je op vriedenbezoek of op vakantie bent.

Automatiseert verwanrming en ventilatie

Stuurt je rolluiken en verlichting aan

Laat je garagepoort openen of sluiten, zet je alarmsysteem aan en uit.

Het is mogelijk om zowat elk systeem aan te sturen met een domoticasysteem.

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan

Hoe gaan we te werk

Contactname
Via de website of WhatsApp of een telefoontje.... We maken een afspraak en bepalen hoe we verder gaan. Bij grotere werken maken we altijd een offerte op. Herstellingen of kleine werken kunnen eventueel onmiddellijk opgelost worden.
Bespreking van de werken
Liefst op een voor u rustig moment kom ik langs. We bekijken wat de wensen en de noodzaaklijkheden zijn. Vaak zijn er verschillende oplossingen. Nu gaan we bepalen welke richting we uitgaan op gebied van installatie en afwerking.
Opmaak offerte
Aan de hand van de gemaakte keuzes wordt er een offerte opgemaakt. De offerte bepaalt niet alleen de prijs maar ook de timing en de betalingsmodaliteiten.
Uitvoering van de werken
Op de afgesproken timing starten we de werken. De ervaring leert ons dat hier vaak nog kleine aanpassingen gevraagd worden. In de mate van de mogelijkheden nemen we die zeker mee op in de uitvoering.