Diensten

Laadpalen & zonnepanelen

Bij een nieuwbouw worden deze technologieën meestal van in de planningsfase voorzien. Bij de bestaande woningen kunnen ze vaak zonder al teveel moeite nageinstalleerd worden.

Laadpalen

Vandaag de dag spreken we over de slimme laadpaal. Hij zal je elektriche auto opladen in fucntie van de andere verbruikers in het huis. Soms vraagt het een upgrade van je beschikbaar vermogen. Dit moet voor elke installatie apart bekeken worden.

Vaak fiscaal aftrekbaar.

Het is goedkoper laden aan je eigen laadpaal dan aan een publieke laadpaal

Tot 2024 krijg je mogelijk een belastings vermindering voor de investering.

Zonnepanelen

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u veel geld bespaart. De zon geeft gratis energie en dat betekent dat de kosten van de energierekening lager worden. De investering is vaak al binnen een 10-tal jaar terugverdiend. Aangezien de zonnepanelen ongeveer 25 jaar meegaan, geniet u dus nog eens ongeveer 15 jaar gratis energie.

Eigen en goedkope energie

U kan het capaciteitstarief afvlakken

U kan de zonne-energie opslaan in batterijen

De installatie vraagt relatief wenig tijd

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan

Hoe gaan we te werk

Contactname
Via de website of WhatsApp of een telefoontje.... We maken een afspraak en bepalen hoe we verder gaan. Bij grotere werken maken we altijd een offerte op. Herstellingen of kleine werken kunnen eventueel onmiddellijk opgelost worden.
Bespreking van de werken
Liefst op een voor u rustig moment kom ik langs. We bekijken wat de wensen en de noodzaaklijkheden zijn. Vaak zijn er verschillende oplossingen. Nu gaan we bepalen welke richting we uitgaan op gebied van installatie en afwerking.
Opmaak offerte
Aan de hand van de gemaakte keuzes wordt er een offerte opgemaakt. De offerte bepaalt niet alleen de prijs maar ook de timing en de betalingsmodaliteiten.
Uitvoering van de werken
Op de afgesproken timing starten we de werken. De ervaring leert ons dat hier vaak nog kleine aanpassingen gevraagd worden. In de mate van de mogelijkheden nemen we die zeker mee op in de uitvoering.