Over ons

Over Neck Elek

Passie en ervaring realiseren uw project.

Na een opleiding elektrotechnisch installatieur gevolgd te hebben te Leuven werd mij de passie voor elektriciteit door een gemotiveerd lesgever doorgegeven. De mogelijkheden die een elektrische installatie bieden in onze hedendaagse woningen zijn enorm. En het is elke keer een uitdaging om dit naar de wensen van de eigenaar te verwezelijken.

Wonend in de regio Herk-de-Stad bedien ik bij voorkeur de wijde omgeving. Maar ook projecten verder weg zijn mogelijk 

Gerry Neckebroeck

Over mezelf

Met een succesvolle loopbaan achter de rug besloot ik het over een andere boeg te gooien en mijn passie voor elektriciteit te realiseren.  Na drie jaar scholing bij een gemotiveerde leerkracht en met de steun van mijn gezin startte ik met mijn eigen bedrijfje Neck-Elek. Luisteren naar de wensen van de klant en op die manier een kwalitatieve afwerking als eindresultaat realiseren is mijn hoofddoel.

Mijn passie

Kwaliteit voor een betaalbare prijs leveren is een van de  belangrijkste pijlers van duurzaam ondernemen. Dit elke keer opnieuw waarmaken bij de klant en daar een positieve feedback over krijgen maak dat ik met een glimlach op het gezicht terug naar huis rij. 

Luisteren naar de wensen van de klant

De geschikte en kwalitatieve produkten vinden

Een afwerking realiseren waar ik fier op ben

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan