Diensten

Huisinstallatie & verlichting

De basiselementen van elke elektrische installatie blijven de stopcontacten en de verlichting.

Huisinstallaties

Een wens, een plan, een goed overdachte en uitgevoerde installatie. Dit is het begin van tientallen jaren van gebruiksgemak. Rekening houden met uitbreiding en ervoor zorgen dat complete installatie dit aankan. Toekomstgericht werk.

Voldoende en bereikbare stopcontacten.

Verlichting zowel functioneel maar moet ook voor sfeer zorgen.

Modern comfort zoals automatische rolluiken of videofonie.

Een volledige domotica installatie .

Verlichting

Of je nu je favoriete foto wil accentueren of sfeerverlichting wil tijdens het kijken naar je Netflix serie. Een goede verlichtingsinstallatie maakt het mogelijk. De juist lichtkleur voor het bureau of de het werkblad in de keuken zorgen voor een aangname sfeer in de woning.

Algemene verlichting

Werkverlichting

Accentverlichting

Sfeerverlichting

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan

Hoe gaan we te werk

Contactname
Via de website of WhatsApp of een telefoontje.... We maken een afspraak en bepalen hoe we verder gaan. Bij grotere werken maken we altijd een offerte op. Herstellingen of kleine werken kunnen eventueel onmiddellijk opgelost worden.
Bespreking van de werken
Liefst op een voor u rustig moment kom ik langs. We bekijken wat de wensen en de noodzaaklijkheden zijn. Vaak zijn er verschillende oplossingen. Nu gaan we bepalen welke richting we uitgaan op gebied van installatie en afwerking.
Opmaak offerte
Aan de hand van de gemaakte keuzes wordt er een offerte opgemaakt. De offerte bepaalt niet alleen de prijs maar ook de timing en de betalingsmodaliteiten.
Uitvoering van de werken
Op de afgesproken timing starten we de werken. De ervaring leert ons dat hier vaak nog kleine aanpassingen gevraagd worden. In de mate van de mogelijkheden nemen we die zeker mee op in de uitvoering.