Diensten

Kleine- & renovatieprojecten

De kleine werken. Vaak moeilijk iemand te vinden om ze uit te voeren. Ik hou hier speciaal tijd voor vrij in mijn agenda

Kleine projecten

Enkele stopcontacten bijplaatsen, een lichtkring bijplaatsen,… Van een bergruimte een bureel maken, ook daar moet elektriciteit zijn. Nieuwe led verlichting plaatsen, enz…
In mijn agenda is er altijd ruimte voor de kleine projecten. 

Stopcontacten in het tuinhuis

Sfeerverlichting in de living

Tuinverlichting met led en timers

Verlichting op basis van sensoren

Renovatieprojecten

Kleine of grote renovaties. Ze hebben altijd hun specifieke uitdagingen. Verder werken op het bestaande net of een volledig nieuw installatie? Het aansluiten van energiebesparende technieken binnen een bestaande woning is vaak vrij eenvoudig. 

Een aanbouw voorzien van nieuwe elektriciteit

Een volledig nieuwe elektriciteitsinstallatie in een bestaande woning

Een elektriciteitskast vernieuwen met het oog op een uitbreiding van de installatie

Van de zolder slaapkamers en badkamer maken met een aangespaste elektrische installatie

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan

Hoe gaan we te werk

Contactname
Via de website of WhatsApp of een telefoontje.... We maken een afspraak en bepalen hoe we verder gaan. Bij grotere werken maken we altijd een offerte op. Herstellingen of kleine werken kunnen eventueel onmiddellijk opgelost worden.
Bespreking van de werken
Liefst op een voor u rustig moment kom ik langs. We bekijken wat de wensen en de noodzaaklijkheden zijn. Vaak zijn er verschillende oplossingen. Nu gaan we bepalen welke richting we uitgaan op gebied van installatie en afwerking.
Opmaak offerte
Aan de hand van de gemaakte keuzes wordt er een offerte opgemaakt. De offerte bepaalt niet alleen de prijs maar ook de timing en de betalingsmodaliteiten.
Uitvoering van de werken
Op de afgesproken timing starten we de werken. De ervaring leert ons dat hier vaak nog kleine aanpassingen gevraagd worden. In de mate van de mogelijkheden nemen we die zeker mee op in de uitvoering.